Show4You

Vrem sa fim o parte din cele mai importante evenimente din viata ta si ne dorim ca tu sa fii cu zambetul pe buze nonstop in prezenta noastra. Echipa Show4You vrea sa creeze o poveste din orice spectacol. Fiecare detaliu va fi foarte bine pus la punct, intocmai ca tu sa traiesti clipe de neuitat. Tu nu vei avea nicio grija, totul va fi lasat pe seama noastra!

Noi iti vom asigura clipe de neuitat si vom face din fiecare show un spectacol in toata regula!

Despre noi

Muzica si voia buna nu au sunat atat de bine precum o fac acum cu echipa noastra Show4You! Noi, ne vom asigura sa iti pastram zambetul pe buze de-a lungul fiecarui eveniment!

  • Pe langa entertainment, (prezentari spectacole si concerte, sonorizari evenimente si congrese medicale, schela de lumini, echipament sunet, foto, video etc), ne ocupam si de advertising (productie publicitara video, audio, tipografica, outdoor etc) si de events (organizari evenimente, nunti, banchete, cumetrii, petreceri de firma etc.).
  • Da, ati auzit bine, noi suntem un pachet 3 in 1 dedicat oricarui tip de ocazie speciala (incepand de la nunti, botezuri, banchete, etc). Suntem o echipa versatila si ne putem mula eficient pe cerintele dumneavoastra.
  • Oricare lucru enumerat mai sus, va putea fi realizat de firma noastra Show 4 You. Orice eveniment va deveni acum o adevarata poveste. Fii pregatit/a de un show pe bune alaturi de echipa noastra!

Experienta

Show 4 You este o echipa cu experienta. Noi, am fost prezenti la peste 300 de nunti, 200 de cumetrii, 100 de banchete si 150 de concerte si spectacole, 50 de congrese medicale si am realizat peste 200 spoturi audio, 100 spoturi video, cataloage de prezentare, panouri outdoor, brosuri si pliante. Avem un portofoliu profesional si incercam sa ne punem amprenta acolo unde suntem chemati. Indiferent de tipul de eveniment cerut, noi va vom putem ajuta. Profesionalismul si eficienta de care dam dovada este principalul nostru atu. Desfasuram activitatile in timp record si va putem ajuta sa economisiti timp. Ocaziile speciale vor fi de acum incolo usor de realizat cu ajutorul nostru. Pentru mai multe informatii ne puteti contacta la numarul de telefon si la adresa de mail atasate mai jos.