Organizator nunti

Pentru a planifica o nunta de vis, va trebui sa apelezi mereu la profesionisti. Echipa Show4You va fi langa tine pe tot parcursul celui mai important eveniment din viata ta. Planificarea nuntii va fi usor de facut alaturi de noi. Te vom ajuta sa ai parte de cele mai bune momente. Noi suntem cu adevarat maestri de ceremonii!

Filmare

Stim ca iti doresti sa ai parte de profesionalism in ziua nuntii tale. Pentru a ne asigura de acest lucru, un camerman cu experienta va avea grija sa imortalizeze fiecare moment. Calitatea videoclipurilor va fi de rezolutia maxima, intocmai ca tu sa te bucuri de fiecare clipa captata in cel mai mic detaliu. Filmarea va incepe de la starea civila si se va termina la sfarsitul petrecerii, continand cuplaje si efecte vizuale foarte bine controlate. Filmuletul va fi diferit de tot ceea ce ai vazut pana acum, deoarece echipa noastra se concentreaza pe calitate si eleganta. Fiecare videoclip va fi editat pentru a contura un intreg „film al nuntii”. Aceasta amintire va dura o viata intreaga asa ca iti sugeram sa iei mereu in vedere un profesionalist.

servicii filmare nunta
album fotografii nunta

Album fotografii

Ce poate cel mai bine sa imortalizeze un moment daca nu fotografiile? Echipa noastra iti va pune la dispozitie un fotograf talentat care te va insoti la fiecare pas in cea mai importanta zi din viata ta. Toate fotografiile vor fi editate digital si se vor preda sub forma unui cd. Daca iti doresti pozele scoase, acestea se pot printa la dimensiunile de 15x20 (100 de bucati). Show4you iti va oferi un album cu acestea, intocmai pentru a selecta cele mai pretioase secvente ale nuntii tale. Atmosfera generata de poze va fi una de poveste.

Efecte pirotehnice

Pentru ca iubim sa transformam orice eveniment intr-o poveste frumoasa, va vom punem la dispozitie artificii de interior: pentru tort, pentru aducerea miresei si bineinteles pentru deschiderea celei mai importante zile din viata ta. Fiecare nunta trebuie sa contina dramul ei de magie, iar echipa Show4You va face asta posibil. Nu te teme, nu vor aparea incidente, totul este foarte bine pus la punct si testat de colegii nostri. Tot ce trebuie sa faci este sa privesti si sa te bucuri de moment. Toate clipele frumoase nu vor fi uitate iar tu vei fi fericit/a.

efecte pirotehnice nunta
invitatii nunta

Invitaţii

Cum ar fi posibila o nunta fara invitatii? De cele mai multe ori invitatia este un adevarat detaliu la care ne gandim si care ne poate cu adevarat mari batai de cap! Insa acum nu vei mai avea aceasta problema. Noi iti aducem modele elegante de invitatii, iar daca nu iti plac, poti veni cu patternul propus de tine. Indiferent de alegerea ta, te asiguram ca vei fi multumit/a.

Sonorizare

Distractia trebuie sa existe o noapte intreaga. Pentru a pastra acest lucru, noi iti vom pune la dispozitie un DJ talentat. Pe langa acest lucru, echipamentul electronic necesar va fi inclus. . Mixajul sonor si aranjarea echipamentelor este tot sarcina noastra. Noi am observat de-a lungul celor 300 de nunti la care am fost prezenti ca muzica buna nu trebuie sa lipseasca, asa ca Maestrul de Ceremonii Gabi Sarghie iti va sta la dispozitie. Echipa noastra este formata din oameni talentati, atenti la orice detaliu. Nimic nu ne va scapa din vedere,intocmai ca tu sa fii fericit/a. Optional se pot aduce la eveniment diversi invitati( interpreti de muzica populara, cantareti, trupe, etc.) in functie de preferintele tale.

sonorizare nunta
aranjament prezidiu

Aranjament Prezidiu

Masa mirilor este unul dintre cele mai frumoase si delicate elemente din tot evenimentul. Detaliile de prezidiu cu siguranta ca vor face diferenta. Acestea genereaza efecte vizuale exceptionale, fiind catalogate unele dintre cele mai elegante detalii prezente la o nunta. Show4You ti le va putea pune la dispozitie la cererea ta, astfel incat sa nu iti lipseasca nimic. Acestea pot fi atat naturale cat si artificiale, in functie de preferintele tale. Noi vom propune mereu un aranjament elegant care sa fure privirile tuturor, insa ne putem mula dorintelor tale. Vrem ca totul sa fie perfect, doar pentru tine!

Aranjamente Scaune

Pentru a realiza o nunta perfecta, vei avea nevoie sa ai pus la punct orice detaliu. Scaunele nu trebuie sa fie neglijate, deoarece atmosfera este redata de un intreg complex de detalii. Noi iti putem pune la dispozitie niste huse unice si elegante care sa se poata preta la tema de culori aleasa de tine. Totodata, husele pot prezenta sau nu modele, in functie de cerintele dorite. Acestea sunt un element important si destul de atractiv pentru invitati. Efectele vizuale generate de o compozite formata din scaune poate fi destul de impresionanta.

aranjamente scaune nunta
aranjamente florale nunta

Aranjamente Florale

Buchetul miresei precum si cel al nasei este o piesa de rezistenta la fiecare nunta. Incarcate cu traditie, cele doua buchete vor atrage privirile tuturor. Aranjamentul floral este garantat pentru masa mirilor precum si pentru decorarea masinilor si a meselor invitatilor. Daca vei alege florile potrivite, nu vei da gres cu acest tip de aranjament. Deseori ele fac spatiul mult mai primitor, asa ca nu vor trebui sa lipseasca. Arcada de flori de la starea civila este un element decorativ ce emana eleganta si prosperitate, iar noi ti-l putem pune si pe acesta la dispozitie in functie de cererile dorite de tine.

Petrecerea vietii tale asteapta

Incepe planificarea petrecerii astazi

emailPlanifica petrecerea!